Wyświetl pojedynczy post
ceero
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2011, 11:00
Może to jest forum i służy do wyrażania opinii ale od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że to zydzi zoragnizowali sobie jakąś akcje siania fermentu wśród kibiców Wisły. Nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje czy coś jest na rzeczy ale niemozliwe jest żebyśmy mieli aż takich idiotów uważających sie za kibiców Wisły. Nie moge uwierzyć że przez pare lat poziom dyskusji i kumatości na forum spadł aż tak nisko i sięgnął bruku.

Od jakiegoś czasu pojawiło sie mnóstwo ludzi z nikąd na tym forum z datami rejestracji w roku 2011 a postów nabitych setki i w wkiększości przypierdalanie sie o wszystko i dołowanie ludzi.

Reszty postu nie komentuje bo to jakieś bzdety rozhisteryzowanego nastolatka.
A z tym zjadaczem kiełbasek to wybaczam. Do zobaczenia w Świnoujściu fanatyku.

wściekłe pięści węża napisał(a):
No do zobaczenia, do zobaczenia. Rozpoznam cię pewnie po tym, że będziesz z radością przyjmował wszystko, co dzieje się wkoło. Chciałeś mi zaimponować tym, że jedziesz na mecz? Dla mnie, to jest obowiązek i oczywistość, a nie powód do chwalenia się.
Ty w życiu na wyjeździe nie byłeś pewnie , chyba że na jakimś pucharowym albo w Poznaniu na masówce. Jakbyś jeździł regularnie to niebyłbys - jak to mówi franek smuda - miękkim .....m pisany.
Ostatnio edytowane przez ceero : 13.09.2011 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując