Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2011, 20:11
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Z twoich wypocin wyciągłem wznioski , ciekawy jestem ekspercie kto za Maaskanta ma przyjść , druga sprawa , a co ty ....a chcesz mieć za skład za rok ? i po dwóch okienkach ? Cieszmy się z tego co masz , bo na dzisiejszy dzień nikt lepszy nie przyjdzie , Cupiał milionów nie da , a miasto nie przestanie nam w dupę dawać , ale tak czy tak jest dalej źle
Z moich wypocin? To pokaż mi fragment, w którym napisałem, że trener ma odejść. A jak nie pokażesz, to przynajmniej odszczekaj.

Stwierdziłem suchy fakt: mamy to, na co nas obecnie stać. Po prostu. Za taka kasę nic lepszego nie dostaniemy. Jak masz do wydania 30 tysięcy złotych, to może Ci na Dacie Logan starczy, na pewno nie na Mercedesa.

I jakbyś ekspercie czytał moje wcześniejsze posty to byś wiedział, że ja nie jestem za wywaleniem Maaskanta. Ale też nie uważam Go za jakiegoś szczególnie uzdolnionego trenera. Jest przeciętny i ma do dyspozycji przeciętnych zawodników, z których - przynajmniej on - niewiele więcej jest w stanie wyciągnąć.

I słowo "przeciętny" odnoszę do realiów europejskich, żeby była jasność. Bo w Polsce powinniśmy sobie dać radę tym składem.

K...wa, już chyba prościej się nie dało. Ale uczyli mnie na szkoleniu, że język trzeba dopasować do odbiorcy.
Ostatnio edytowane przez willow : 12.09.2011 o godz. 20:20.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując