Wyświetl pojedynczy post
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2011, 17:27
willow napisał(a):Wyświetl post
K...a a kto pisze, żeby ich wyje...c na zbity pysk!! Widzisz gdzieś takie wpisy!!
I czy ja pisze że to wstyd, że mamy przeciętny zespół?
Nie, ja tylko stwierdzam FAKT. Bez oceniania i komentowania.
Mamy takiego trenera i taki zespół, na jaki nas stać i tyle.
Więc przestań się rzucać albo zacznij w końcu czytać ze zrozumieniem, bo najlepiej to bluzgami rzucać jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia.

Ja pier....e, co za ludzie niektórzy na tym forum, to ręce opadają. Jak nie napiszesz, że mamy najlepszy zespół na świecie, a Maaskant i Valkcx to Bogowie objawieni, to jesteś albo kibic sukcesu, albo ignorant, albo pokemon, albo przedszkolak...
Chore.
Z twoich wypocin wyciągłem wznioski , ciekawy jestem ekspercie kto za Maaskanta ma przyjść , druga sprawa , a co ty ....a chcesz mieć za skład za rok ? i po dwóch okienkach ? Cieszmy się z tego co masz , bo na dzisiejszy dzień nikt lepszy nie przyjdzie , Cupiał milionów nie da , a miasto nie przestanie nam w dupę dawać , ale tak czy tak jest dalej źle

Edit: Nie jestem kibicem sukcesu , zawsze po każdym meczu wyciągam wnioski , co było źle , co jest do poprawy , co mi sie podobało a co nie , a i na dzisiejszy dzień RM I SX są dla mnie bogami bo zrobili coś co by Polski trener nie zrobił , RM stara się z tych niektórych kopaczy zrobić zespół i dobrych mądrych piłkarzy , którzy myślą na boisku , większości to się nie podoba , bo woleli by Gargułe i Jirsaka w składzie , mam nadzieję że sprawa Garguły i jego granie w pierwej 11 jest zamknięta po meczu w Pyrlandi.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 12.09.2011 o godz. 18:00.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując