Teqcontroller napisał(a):

|
A wy ....a wszedzie robicie igły z widły , co wy ....a chcecie ? mieć mega mocną Wisłe za rok pracy ? ogarnijcie się do jasnej ....y , sorry ale człowiek się w....ia jak czyta większośc pokemonów i ich idiotyczne wypociny. Czy wy nie widzicie że Wisła pierwszy raz od kilku lat idzie jako tako do przodu ? Etap budowy WIELKIEJ WISŁY NIE TRWA ROK , TYLKO DŁUŻEJ. Już nie pamiętacie co się stało po meczu z Karabachem , jaki zespół był rozwalony , już nie pamietacie co Maaskant ze Stanem zrobili , aha ok , przecietny trener , trenuje przeciętny klub , najlepiej ich wyjebac na zbity pysk i niech trenuje Polski trener , niech Wisła sprowadza pseudo mega gwiazdki , już większość nie pamięta co się stało dzieki Polskiej Myśli Szkoleniowej.
|
K...a a kto pisze, żeby ich wyje...c na zbity pysk

!! Widzisz gdzieś takie wpisy

!!
I czy ja pisze że to wstyd, że mamy przeciętny zespół?
Nie, ja tylko stwierdzam FAKT. Bez oceniania i komentowania.
Mamy takiego trenera i taki zespół, na jaki nas stać i tyle.
Więc przestań się rzucać albo zacznij w końcu czytać ze zrozumieniem, bo najlepiej to bluzgami rzucać jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Ja pier....e, co za ludzie niektórzy na tym forum, to ręce opadają. Jak nie napiszesz, że mamy najlepszy zespół na świecie, a Maaskant i Valkcx to Bogowie objawieni, to jesteś albo kibic sukcesu, albo ignorant, albo pokemon, albo przedszkolak...
Chore.