Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2011, 16:36
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się z tobą forumowy kolego - wcale bym się nie zdziwił, gdyby rzeczony gość, którego mam przyjemność nie czytać rzeczywiście miał owe 43 lata życia na karku.....
PS> Co z tymi inwestycjami drogowymi, bo temat powinien wrócić na top, a jak widać kolega Siwy opuścił front walki, a kolega emj się obija. Pora przejść do pierwszych rozrachunków. Chyba, że coś przeoczyłem ?
Dzięki za komentarz.
Jak zapewne zauważyłeś nie odnosiłem się do "merytorycznej" twórczości kolegi gość2332 bo szkoda mi czasu nawet na jej czytanie a co dopiero komentowanie. Natomiast wydaje mi się że 43 letni chłop, o ile ma w porządku pod kopułą, nie powinien pisać o jakichś: "urojeniach" , "funkcjonariuszach" i "kończeniu dyskusji tutaj" (w momencie gdy właśnie rozpoczyna kolejna tyradę), nawet jeśli jest piszącym wg: sms-ów agitatorem. Wydaje mi się że ten styl wskazuje raczej na mającego kłopoty z pęcherzem nastolatka. Co potwierdzają godziny wysyłania postów.
A jeśli chodzi o inwestycje drogowe to już od jakiegoś czasu próbuje się dowiedzieć od kolegi emj10 kiedy wreszci bedziemy mieć raport. I cisza. Kolega Siwy też gdzieś zniknął . Jeśli o mnie chodzi to czekam.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 12.09.2011 o godz. 17:02.