Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2011, 16:10
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli o mnie chodzi to nie mam żadnych wątpliwości ze klient konfabuluje bo trudno jest mi sobie wyobrazić żeby 43 letni człowiek (tyle daje sobie w swoim profilu ) pisał teksty w stylu:
""Kolejny nawiedziony ? I jak was traktować za normalnych jak macie urojenia ?"
"O jakie ładne dział propagandy PiSu dał ci dane, czekam co tam jeszcze dla Ciebie przygotowali, a terasz odmaszerować funkcjonariuszu."
"Zresztą zrobię Ci przyjemność i zakończę naszą dyskusje Tzn zakończę ogólnie dyskusje tutaj."
Specyficznie histeryczny styl wskazywałby raczej na nastolatka.
Jeszcze większe wątpliwości powstają gdy popatrzy się na godziny wysyłania postów. Normalny człowiek w tym czasie pracuje a tymczasem wygląda na to że nasz gość w godzinach pracy sterczy przed ekranem i odpisuje na każdy pojawiający się post (no chyba że to jest jego "praca").
Nie zgodzę się z tobą forumowy kolego - wcale bym się nie zdziwił, gdyby rzeczony gość, którego mam przyjemność nie czytać rzeczywiście miał owe 43 lata życia na karku.
Właśnie takie, a nie inne formułowanie - albo inaczej - przekazywanie określonych teorii i twierdzeń ce..... pewnych ludzi aktywnie wspierających partię miłości....
Brak merytorycznego przemyślenia jakichkolwiek tekstów przez takich osobników wychodzi w rzucaniu hasła A, które to hasło podpiera odpowiednio dobrany fakt B, i wychodzi z tego teoria C.
Z takimi ludźmi nie sposób rozmawiać, gdyż opierają się oni na tym, że wiedzą najlepiej...
Przykładem niech będzie hasło 100 mld $ długów jakie "narobił" PiS.
Jeżeli facet nie jest w stanie zanalizować hasła, które sam rzuca - nie bierze pod uwagę, że przeliczenia zadłużenia związane są z kursami walut, zadłużenie kraju w części wyrażane jest w walutach zagranicznych, ale w zdecydowanej większości w walucie polskiej (obligacje), to o czym z nim dyskutować ? Oczwywiście tymi 100mld $ jak się okazało nie rzuca tylko myśliciel gosc coś tam , ale w innych dyskusjach na innych odwiedzanych przeze mnie forach rzucają inni fani partii miłości. W związku z tym hipoteza, że była to tzw "SMS-owa instrukcja" z których słyną działacze pewnej partii, a nie samodzielne przemyślenie młodego gniewnego. Krakowskim przykładem osoby wiekowej o podobnym sposobie pisania jest niejaka Renata Rudecka-Kalinowska - salon24.
Pozdrawiam
PS> Co z tymi inwestycjami drogowymi, bo temat powinien wrócić na top, a jak widać kolega Siwy opuścił front walki, a kolega emj się obija. Pora przejść do pierwszych rozrachunków. Chyba, że coś przeoczyłem ?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!