Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2011, 11:22
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
bez ironii ; )
powiem Ci tak jeśli Wisła zakwalifikowałaby sie do LM to mowilbys ze nasza Liga jest zajebista? chyba nie wiesz o czym mowisz.
FC Copenhagen, AaB Aalborg ,OB Odense,Brondby te druzyny jedynie ktore moge uznac za wybijajace się. Dlatego uwazam ze jakiejs wielkiej roznicy nie ma, w razie przegranej (oby nie) mam nadzieje ze sie nie beda tlumaczyc tym ze ich Liga jest lepsza -,-
Wisła nie awansowała do LM bo w meczu z Apoelem (oczywiście ze słabszej od naszej, cypryjskiej ligi) została rozjechana. Zerknij sobie kolego ile druzyn z Danii wymieniłeś. Jak myślisz ile drużyn z polski wymieni duńczyk? Ich drużyny coś w Europie znaczą i gadanie w stylu "tylko pare drużyn coś znaczy" jest po prostu...sam nie wiem jak to nazwać. A ile drużyn u nas coś znaczy w Europie Żadna?

Nie oglądam ligii duńskiej. Nie wiem jak oni graja w piłkę. Ale widzę ranking UEFA w którym to Dania jest na 12 miejscu czyli 11 pozycji nad nami!! Co roku ugrywaja w Europie minimum tyle punktów ile my ugraliśmy w rekordowym w zeszłym roku. Oczywiście dla polskiego kibica ignoranta to nei ma znaczenia bo po prostu "ich liga jest słabsza"...

No i Adamka skrzywdził sędzia.

Liga duńska jest lepsza od naszej i nastawiam się na ciężki mecz. Jeśli kibice pomoga i zagramy ze szczęściem, możemy pokonać lepszą drużyna jaką jest Odense, tak jak pokonaliśmy lepszą drużynę, jaką był Apoel (u nas).
Odpowiedz cytując