michalo28 napisał(a):

|
Miałem nadzieję na ciekawą polemikę, ale widzę, że niektórzy wolą jechać po sobie nawzajem, zamiast wymieniać argumenty. Pozdro.
|
Jeśli chcesz ciekawej polemiki to pisz ciekawie a nie banały w stylu - powinniśmy grać daleko od bramki, utrzymywać się przy piłce itp - na prawdę wierzysz w to że założenie nie było takie?
Bo jakie miało być - wypierdalać piłkę i liczyć na cud? -To że tak to niestety wyglądało i to też kamyczek do trenera ale to jest oczywiste że miało to wyglądać zupełnie inaczej.
nh79 napisał(a):

|
gadalem z koleszka, ktory jest bramkarzem i ten mowi, ze bramka jest na konto Malego, bo na bank takiej klasy bramkarz jak Pareiko biegnac do niej krzyknal moja a Maly niepotrzebnie do niej skakal.
|
Mały potrzebnie skakał bo po to tam był, tyle że mu nie wyszło i to nie chodzi tylko o wzrost.Jak ktoś dobrze zauważył - wysocy kryją w polu, mniejsi słupek - ta piłka była do wygarnięcia nawet dla Małego ale nie dał rady - zrobił błąd, który spowodował błąd Pareiki
Ale po co to roztrząsać?Tego nie wiem ale przypuszczam - internetowi kibice chcą jak najbardziej dowalić Małeckiemu
Fajnie dowiedzieć się że to ten który zabrał nam LM.