Arapaho napisał(a):

O prze....j z ciebie. Satanista niszczący Biblie kontra dziennikarz ale porównanie. Ja nie lubię Lisa i Żakowskiego co nie znaczy że ich ma nie być w TV.NIech mają jdni i drudzy.
Co takiego z łego zrobił Pośpieszalski.Aż ciekawy jestem
|
Co zrobił, a właściwie co robi złego? - dla mnie to jest gość który na serio jest chory z nienawiści.To jest sztandarowa postać tych co wyznają że 'zamordowali'.Mordercy, zdrajcy...to jest pan P i on to wyznaje w 100% na serio
A ten słynny 'szatanizm'? to jest poza - kontra do Boga.Sami wyznawcy Bogów wymyślili sobie szatana więc ten szatan jakoś tam w popkulturze istnieje.
Podarcie biblii, ironiczne rysunki Mahometa, Szatańskie wersety.Niby różni Bogowie ale reakcja skrajnych wyznawców ta sama.Śmiech na sali, brak dystansu ,podobnie jak i podejście do tzw rasizmu.Ty chuju - do przyjęcia ale Ty czarnuchu , to już paragraf
Nie kupuje tego.Rozumiem że spalić żydom z drugiej strony błoń szaliki to ok a spalić biblie to skandal nad skandale
Nie szukam zrozumienia szczególnie że tu to go na bank nie znajdę ale bez przesady.
Mam nadzieje że każdy zdaje sobie sprawę choćby z tego że nie oceniamy człowieka za to w co wierzy albo nie wierzy tylko jak żyje.