Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2011, 08:46
milosz napisał(a):Wyświetl post
Sam człowieku piszesz jakieś wypociny o tym że Maaskant nic nie osiągnął i moja rada sam przystopuj bo twojego wiecznego narzekania zwyczajnie nie da się już czytać.

Chyba nie rozumiesz pojęcia średnia, jeśli koszyków jest powiedzmy 5 (swobodne założenie)to jak Valencia jest w drugim (2) to wówczas nie jest żadnym średniakiem, te są w koszyku 3-cim. Tyle że taka dyskusja to dziecinada, Wisła aspiruje to bycia średniakiem (powiedzmy do bycia w tym trzecim koszyku na te przysłowiowe 5) i rolą Maaskanta jest ją tam umieścić.

...
W losowaniu LE drogi Miloszu były tylko 4 koszyczki i my niestety byliśmy w ostatnim (LE !). Ale jeśli przyjmiemy twoje założenie to chyba droga z 5 do 3 koszyczka jest baaaardzo długa, natomiast Valencia jest tylko średniakiem europejskim...tak tak i mimo tego to i tak nieosiągalny dla nas poziom.

A co do ojebania lecha? To podobala mi sie gra choc na początku myślałem ze zakończy się klęską.

*** Wolę żeby moja duma ucierpiała niżeli Wisełka ma potwierdzać moje założenia...

Oby tak dalej i bedzie dobrze, choć jedna jaskółka wiosny nie czyni to zaczynam widzieć światełko w tunelu.
Odpowiedz cytując