Wyświetl pojedynczy post
HatefulRespect
Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 22:44
Odetchnalem. Druzyna zareagowala pozytywnie
Baaaardzo wazne zwyciestwo,
I zzeram teraz wlasne slowa, przyznaje - nie wierzylem w zapowiedzi Maaskanta o ofensywnej pilce.

Wszyscy na plus, kilka spostrzezen:

Jovanovic
Wyglada na to, ze rozwiaze nam problem z prawa strona na dlugi czas. Sila i szybkosc to na tej pozycji koniecznosc. J daje jeszcze spory potencjal w ofensywie. I moze zagrac w srodku. Zajebisty zakup.Cikos? Jaki Cikos?

Paljic
Przy Diazie profesor. Albo przynajmniej ktos, kto otworzyl przewod doktorski. Maaskant to wreszcie zauwazyl. To chyba oznacza, ze sie z Juniorem pozegnamy a Stan dostal od rodaka jasny sygnal: Eeee, wejze mi znajdz sensownego lewego obronce w zimie.

Nunez
Cichy bohater? Jaki cichy?! Kogo w meczu interesuje cos wiecej niz strzaly i bramki musial dostrzec ogrom pracy jaka wykonal. W srodku ukradl show wszystkim lacznie z bylym i obecnym DP reprezenrtacji. Swietny motorycznie, agresywny, ambitny, naprawde dobry technicznie. I boiskowy cwaniak. Fajna mieszanka.
Zabrac sie za sprawe wykupu jak najszybciej.

Biton
Ok, to nie moze byc przypadek. Gosc jest dosc surowy technicznie, ale zawsze jest tam gdzie powinien byc napastnik. O drybling albo klepke u niego bedzie ciezko, ale pojawi sie tam gdzie spadnie bezpanska pilka. Rzadki dar. Nie zmienia to faktu, ze fajnie byloby miec napastnika, ktory potrafilby sie cofnac, minac 1-2 rywali, uderzyc z dystansu, zagrac kombinacyjnie.

Obrona Amiki
Pamietajmy, ze to przypadkowa zbieranina i kompletny chaos. To troche tak, jakby u nas na srodku obrony musieli zagrac Diaz z Kowalskim. Pamietajmy o tym komplementujac nasza ofensywe.

Kotorowski
Spoko koles. Jeden z niewielu pilkarzy, ktorych jestem w stanie sluchac dluzej niz 10 sekund. Bez napinki, pozy, z szacunkiem dla rywala. I to po przegranym meczu.Malecki moglby sie uczyc.

Gwizdy
Pyry sobie dzis dosc mocno pogwizdaly. Ciekaw jestem czy ich ktos wysle na druga strone...czegokolwiek, co tam w Poznaniu maja. Gwizdy? Big fucking deal... Obudzcie sie ci z fetyszem pozytywnych bodzcow,

Szacunek dla druzyny, w czwartek moze byc calkiem przyjemnie.
Odpowiedz cytując