Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 22:11
Wreszcie zwyciestwo po grze na ktora mozna bylo popatrzec.

Poza pierwszym kwadransem to pokazalismy dzis gre o jeden jak nie dwa, poziomy wyzsze niz Amica. Ten poczatek jednak nie zwiastowal nic dobrego. Zapowiadal sie blamaz jednak o dziwo nasi "zareagowali pozitiwnie" Bardzo dobra gra od 20 minuty, kilka swietnych okazji w pierwszej polowie i gol. Poczatek drugiej polowy tez bardzo dobry, szczegolnie Iliev sie wyroznial. Kontrolowalismy gre i az bylo milo popatrzec jak sobie pileczke klepiemy a Kuchenkorz nie wie co sie dzieje Szkoda zmarnowanych swietnych okazji bo 0-3 bylo spokojnie do osiagniecia ale i tak liczy sie zwyciestwo i cieszy dobra gra.

Nie liczac poczatku meczu to praktycznie ciezko kogos negatywnie ocenic. Jaliens mial slaby poczatek ale pozniej juz bylo tylko lepiej. Kirm tradycyjnie marnowal co sie dalo ale przynajmniej facet ma latwosc dochodzenia do sytuacji. Szkoda, ze je tak latwo marnuje. Moze jak w koncu sie przelamie to zacznie strzelac regularnie.
Jovanovic b. dobrze i jak dla mnie to dzis jest nr 1 na PO. Zadziorny, szybki, nie odpuszcza, potrafi grac do przodu, dobry w defensywie. Z drugiej strony Paljic tez calkiem ok i wg mnie Diaza po prostu zjada mimo, ze Dragan wybitnym obronca nie jest
Nunez kolejny raz pokazal, ze miejsce w 11 powinien miec pewne. Nie odpuszcza, walczy o kazda pilke. Dobrze byloby go zatrzymac na dluzej.
Iliev chyba pilkarz meczu. Bardzo dobry mecz Ivicy, ogrywal Kuchenkorzy jak chcial, 2-3 swietne strzaly z dystansu, zabraklo niewiele. Kawal zawodnika.

Najbardziej cieszy fakt, ze gralismy zespolowo, nie bylo grania pod siebie. Kazdy zasuwal dla druzyny, efektem bylo zwyciestwo po dobrym meczu.
Mam nadzieje, ze ta dzisiejsza gra to dobry prognostyk przed kolejnymi meczami i nasza forma pojdzie w gore. Licze na powtorke w czwartek
Odpowiedz cytując