Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 08:21
Przestancie te gadki urzadzac - 10-15 tys tylu mamy zdeterminowanych kibicow. Reszta idzie na mecz jesli spelnione sa jakies warunki, ktore dla nich sa wqzniejsze niz Wisła. Nie przyjmuje do wiadomosci, ze kogos nie stac na wiekszosc meczy przy R22. Ok nie stac go na Odense to rozumiem, ze przyjdzie na belchatow (tylko ilu bedzie takich ludzi 1-2 tys?). Poza tym juz nie liczcie tak, ze wyjazdy sa drogie bo na wyjazdy to jezdzi maly ulamek bywalcow z R22. Zapewne przez Ryge (950 osob), Łowecz (230 osob ) i Nikozje (215 osob), doliczmy jeszcze Polonie W (400 osob) nie przewinelo sie wiecej jak 1 800 osob bo przeciez czescosob zliczyla po wiecej niz jednym wyjezdzie. A wiec czym jest ta liczba 1 800 osob, ktora sie "wykrawila" finansowo w porownaniu do powiedzmy 30 tys osob, ktore sie przewinelo przez R22 w tym roku? To maly ułamek, nawet jak tych 1 800 nie stac n mecz przy R22 bo wydali kase na wyjazdy to ich liczba powinna na frekwencje wplynac nieznacznie. Zamiast 23 tys na meczu powinno byc 21 tys osob...
W tym czasie przy r22 rozegralismy 5 meczow, 2 ligowe i 3 w LM. policzmy ze wydatek na kazdy to 100 zł daje to 500 zł. 500 zł na 2 miesiace czyli jest to koszt powiedzmy normalnego "hobby" typu palenie, na ktore wydaje sie podobne pieniadze.
Chyba kazdy zauwazy, ze po prostu Ci kibice co przychodzili tlumnie na mecze w Lm to nie sa kibice Wisly. Ludzie obudzcie sie, to byli sympatycy Wisly i tacy kibice bym to nazwal pierwszego stopnia. Jak jest alarm 1 stopnia typu feta, topowe mecze to Ci kibice 1 stopnia sie uaktywniaja i wtedy o Wisle pamieta kazdy. i ja nie mam zalu do takich osob, to swiadczy tylko o nich. ja sie ciesze, ze moje sumienie jest czyste.
na koniec chialbym dodac zeby mniej narzekac i sie zajmowac sympatykami Wisly a skupic sie na budowaniu czegos, czegos co juz mamy, czyli na szlifowaniu tych 10-15 tys osob. Zrobic cos zebysmy poczuli sie jak grupa bo narazie to tylko robimy jakies sztuczne podzialy. Dochodzi nawet do tego, ze dla osoby z C osoby z E to pikniki i cioty bo przeciez niewyobrazalne jest chodzic na mecze przez iles lat i nie dopingowac.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując