Wyświetl pojedynczy post
kono
Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2011, 16:48
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Wypowiedź Małeckiego co do kibiców była nie trafna, przesadził i to raczej nie podlega wątpliwości. Jednak kibice również przesadzili, tydzień wcześniej każdy by nosił Małeckiego i dziękował Patrykowi za bramkę z APOELem. Wystarczył tydzień aby z trybun poleciały gwizdy, wyzwiska co do piłkarza który uważam obok Radka Sobolewskiego najbardziej emocjonalnie przeżył tą porażkę z Mistrzem Cypru.

Małeckiego poniosły emocje i powiedział za dużo owszem. Chociaż powiedział prawdę.
Wywalanie go z kadry na mecz z Lechem to strzał w stopę, to dla mnie idiotyzm niestety.
Jak można swojego kluczowego zawodnika wykluczać na mecz z Lechem, który jest cholernie mocny.
Jedziemy bez stylu, bez formy, bez kibiców, w fatalnej atmosferze a dodatkowo bez walecznego Małeckiego. Jak na razie to nie mamy argumentów aby powiedzieć że wygramy z Lechem w weekend.Ktoś powie mamy Meliksona. Tylko ten Melikson wraca po urazie i ostatnio również cieniował.

Małecki pewnie odejdzie, jest honorowy i nie da sobą pomiatać. Skoro klub za nim się nie wstawi, to on stwierdzi że Wisłę ma w sercu, ale skoro nie ma wsparcia w zarzadzie i części kibiców to na siłę nikogo nie będzie uszczęśliwiał i za pewne w zimę odejdzie. Co dla mnie Wiślaka od 10 lat będzie ogromnym ciosem.
Dla mnie Patryk Małecki to coś więcej niż piłkarz, dla mnie mecz bez Małeckiego traci na wartości.

Patryk jest kibić kto nie ma zbyt ogromnego ilorazu inteligencji. Ale ma to COŚ w sobie. Nawet gdy krzyknie do kolegi: '....a, człowieku zagraj to dokładnie!' to działa to mobilizująco. Dla Patryka mecz z Cracovia, Legia czy Lechem to nie tylko zwykły mecz jak dla Diazów, Gienków czy Maorów. Patryk wie co to Wisła Kraków, wie co to Biała-Gwiazda i wie co to walka do końca. Nie wyobrażam sobie Wisły bez niego.

A jak ktoś dalej wierzy że po tej wypowiedzi Małeckiego ktoś się obrazi i nie przyjdzie na Wisłę to jest w ogromnym błędzie. Ludzie mają w dupie to co powiedział Małecki. I przyjdą na przekór choćby po to by jeszcze raz krzyknąć obelgą w stronę Małeckiego albo sobie pogwizdać.

A my swoje! PATRYK MAŁECKI!
Jeszcze zapomniałeś tutaj dopisać, że to Małecki ugodził Achillesa w piętę.
Pusty śmiech mnie ogarnia.
Odpowiedz cytując