|
Widze, że my Polacy nigdy nie wyzbędziemy się komunistycznych zapędów. Myślicie, ze Cyfra+ za darmo dostała prawa do walki, że teraz może ją sobie charytatywnie puszczać? Widocznie wyliczyli, że puszczenie w paśmie "otwartym" nie zwróci im kosztów dlatego postanowili zrobić to co zrobili. Teraz są dwie możliwości, albo ludzie kupią te PPV i dzięki temu goście z C+ wyjdą na swoim albo wręcz przeciwnie. Prawa rynku. Nie wiem skąd poczucie, że należy wam się możliwość oglądnięcia tej walki za darmo (prędzej pretensje do TVP bo ona ma w obowiązku puszczać takie wydarzenia ale to temat na inną rozmowe).
Nie mówiąc, że śmieszny jest ktoś kto twierdzi, że taką zagrywką C+ nie "szanuje praw obywateli". Ponadto wydaje mi się, że podczas walki Haye-Klitscho w Anglii była identyczna sytuacja (chociaż ręki nie dałbym sobie uciąć).
Jeżeli chodzi o dostępność RTL to ja osobiście nie jestem taki pewien. Pewnie Cyfra ich zakoduje i tyle. Jestem ciekawy czy faktycznie w umowie gwarantuje Tobie dostępność tego akurat kanału bo szczerze mówiąc wątpie.
Pamiętam jak Lige Mistrzów mi kiedyś tak samo zakodowali bo chciałem na jakimś włoskim kanale oglądnąć.
PS. Napiszcie jeszcze do Adamka żeby zrzekł się swojej gaży, żebyście mogli oglądnąć bo niby co to za różnica kto ma zapierd**** charytatywnie?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|