Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2011, 12:51
Krakow-Berlin napisał(a):Wyświetl post
Mi sie koszulki podobaja! Sa old school!
Maja prawie ten sam wzor, jak te akualnie od Real Madryt.

http://www.footballshirtculture.com/...ts-leaked.html

Co mnie tylko interesuje: gdzie bedzie ta paskudna reklama T-Mobile? Przes te kolnierzyki nie ma dla nich miejsca!
a czy to nie Ty, byłes prawie w 100% pewny bo brat siostry wujka cioci pracował dla Adidasa i mieliśmy mieć identyczną jak miał syn Sergieja? To nie ty udawałes kumatego ?

Ktokolwiek śledził ten wątek od czerwca, tego koszulka nie powinna w ogóle zaskoczyć.
Ja osobiście taką chciałem, i taką mam.
Teraz do dyskusji powinien się również właczyć m.in Jose81? który to śpiewał o sponsorach i białej gwieździe w co drugim poście.

Dark szacunek, bo jako jedyny się nie myliłeś.
(btw. jak ktoś ma blisko do galerii, bo zapewne z galerki pochodzi sweet focia, to mogłby skoczyć i wykonać więcej zdjęć)

No i ta super impreza w poniedziałek, wielka prezentacja koszulek...o których w czwartek wiedzą już wszyscy. Ale wtopa. Pogratulowac marketingowcom S.A. Brawa, wielka brawa, teraz zróbcie kolejną akcje na fejsBogu.

E: K-B: Ty to napisałeś
Krakow-Berlin napisał(a):
Co, mam napisac, ze brat kolezanki pracuje dla Adidasa?
No ale juz po ptokach. Osoba która zrobiła to zdjęcie zepsuła misterny plan markietingowców, super hiper impreze w Bagateli i Bóg wie co jeszcze. Ja .......e, tylko u Nas w sklepach są szybciej koszulki niż na piłkarzach. KPINA panie Basałaj.
Już nie moge sie doczekać tej koszulki w długim rękawie.

Z tego co widać na zdjęciu powiedziałbym ze mamy Toque 11.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.09.2011 o godz. 13:31.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując