1q2 napisał(a):

ooo, kibic polskich drużyn, podający się za kibica Wisły się odezwał 
Tak to już jest w przyrodzie drogi antytalencie że akcja rodzi reakcję.Szydzono z Pawełka to się odegrał, wygwizdano Maleckiego to on też ich 'wygwizdał'
Jak dostaniesz w pysk, masz prawo a często i obowiązek oddać.
Gdzie Mały oczywiście mówi zdecydowanie za dużo(dziś nawet nie jestem pewien czy to szczere wyznania czy gra na odejście) - stąd kara jak dla mnie słuszna
Piłkarz jest od grania a nie od wysyłania ludzi na inny stadion - chyba żeby go lżyli.Gwizdanie w tym momencie wg mnie było wiochą większą niż reakcja Małego, tyle że jest to akceptowalna forma wyrażania niezadowolenia na stadionach.
Najbardziej śmieszy mnie to że ta cała 'afera' została rozdmuchana nie przez media a przez niby kibiców Wisły którzy teraz mają swoje 5 minut by jak najbardziej pojechać po Małeckim, a jeszcze bardziej żałosne jest to że jadą po nim nawet nie ci co gwizdali tylko ci co stadion Wisły znają ze zdjęć a na żadnym meczu w życiu nie byli. - np taki antytalent, wirtualny kibic co nawet nie jest w stanie przyznać się z jakiego miasta/wioski pochodzi.
|
Najlepsze podsumowanie tematu, który nie chce za cholerę umrzeć, choć już dawno powinien.
Pajlić jest OK, to Małecki i Brożkowie wiecznie psuli atmosferę. Jaasne...
calieri napisał(a):

|
Jak widać niektórym bardziej w smak jest Małecki niż Pawełek. Jeden i drugi jak nie potrafią zachować się jak profesjonaliści, to nie powinni mieć miejsca w drużynie. Pawełek już się przekonał zresztą.
|
Te, znawca - nie przekręcaj faktów. Klub
chciał przedłużyć kontrakt z Mario, to Pawełek się nie zgodził, bo dostał większe pieniądze w Turcji. A ponieważ Jovanić okazał się kompletną pomyłką, to w trybie awaryjnym szukaliśmy bramkarza.
Na szczęście tym razem się udało...
Więc skoro nie masz zielonego pojęcia co się wokół Wisły dzieje, to może - nie wiem - zamilcz? Bo się ośmieszasz.
Endrju napisał(a):

|
A ja mam nadzieję, że zagramy w poznaniu świetny mecz, bez chaotycznego Patryka "głowa w dół i biegnę" okaże się, że jednak potrafimy rozegrać składną akcję, i wszyscy się przekonają, że brak Małeckiego nie jest żadnym wielkim osłabieniem...Oby...
|
A ja mam nadzieję, że Kirm odzyska formę przed tym meczem i Iliev wytrzyma 90 minut. Bo na to, że Jirsak lub Garguła wchodząc z ławki cokolwiek pokażą dawno już straciłem.
BTW. - zapomniałeś wspomnieć o meczu z Bełchatowem.