Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 22:22
A dla mnie i Pawełka i Małego przebił ten cały Palijć (kopiąc koszulkę Wisły i potem zachowując się jak... człowiek o południowym temperamencie). I co? I efekt taki, że obcokrajowca się wytłumaczyło i zgoda (miał wgl jakąś karę finansową?), a po Polakach jest jazda.

Okey, schodzę z osobistych sympatii i proponuję: traktujmy całą trójkę jednakowo. I co? I wychodzi na to, że nie można, bo Patryk to samo złooooo i w ogóle do więzienia z nim! A Pawełek to był Pawełek, a z Draganem to się rozeszło... Dlaczego?
Nie mogę skojarzyć czy Mario i Palijć ponieśli jakieś kary [finansowe], ale na pewno nie byli zawieszeni. Znów pytam: dlaczego oni nie byli, a Mały teraz jest i to jeszcze na taki ważny mecz?! (już widzę, jak mnie szlag trafia gdy przy piłce będzie nasz Kirminho i jego te pajacowate ruchy...)

Okey, Patryk się trochę poplątał w tym wszystkim (wiadomo, że takie oświadczenia- jak to z oficjalki- wychodzą od klubu. Nie inaczej było z Niemco-Serbem), trochę zawinił, trochę miał racji. Mniejsza z samym nim.
Traktujmy wszystkich jedną miarą (w takich przypadkach)!

Tak- jeśli przegramy w Poznaniu pierwsze kogo będę winić to pajaca, który postanowił zawiesić Małeckiego za... wyrażanie własnego zdania. o.O

A o Basałaju to będziemy zdaje się niedługo śpiewać, jak niedawno na Legii: Ba-sa-łaj! Sp***-**-*aj! Wkurza mnie facet niesamowicie... :/
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując