fialo napisał(a):

Ależ Ty jesteś nieziemsko ograniczony.
Człowieku, zrozum pewne kwestie. Jesteś moderatorem, czy tam adminem jak zwał, tak zwał. Twoim zadaniem na forum jest m.in tonowanie nastrojów, a także niedopuszczanie do jakichś większych konfliktów, szczególnie takich, które mogę trwale podzielić kibiców Wisły.
A Ty po raz kolejny dodajesz do pieca w tej kwestii swoim bezsensownym postem. Wyjaśnij mi co on wniósł do dyskusji poza bezsensowną napinką? Odpowiedz na pytanie. Co on wniósł do dyskusji? Bo wg mnie chciałeś się po prostu przy.......ić. Jako, że argumentów zabrakło wyskoczyłeś z jakimś kretyńskim tekstem o prowadzeniu dopingu przez Małeckiego w Poznaniu. Po prostu żenujące. A podwójnie żenujące jest to, że napisał to mod. Pomijam już fakt, że wrzucasz wielu ludzi do jednego worka, uogólniasz, plujesz jadem. Wszystko już w tej kwestii zostało powiedziane, a Ty dalej swoje.
Wypowiadaj się w kwestiach piłkarskich nie kibicowskich, bo skazujesz się na śmieszność, jak z tym sektorem gości na Amice. Skoro siedzisz za granicą i akuratnie nie czaisz teraźniejszych klimatów w Polsce, to się nie wypowiadaj. Ja się nie znam na polityce, to w politycznym się nie wypowiadam, to chyba normalne co nie ?
A teraz usuń tego posta.
|
Dlaczego mam usuwać? Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Ważne, żeby nikt nikogo nie obrażał.
Twierdzisz, że mój post dodal coś do pieca? ja twierdzę, że do pieca dołozyło wielu autorów wielu wczesniejszych postów.
Co do Małeckiego, ktorego skądinąd cenię i szanuję za ambicję na boisku i wiele przyjemnych chwil jakie nam dał, to jeszcze raz powtarzam, co napisałem w tym poście: niech Patryk nie miesza gry w piłkę z kibicowaniem w specyficznym stylu ultrasowskim i ze służeniem za tubę tej części kibiców, ktora uważa się za najwazniejszą na Wiśle.
Jesli ma grac w piłkę, niech gra w piłkę.
Jesli woli bawic sie w kibica i oceniać kto z kibiców jest lepszy a kto gorszy, niech zostanie kibicem i nie wychodzi na boisko. I tak był sens mojej propozycj, żeby zasiadł na sektorze gości. I nie chodziło o to czy na Amice jest ten sektor czy go nie ma. To sprawa drugorzędna. ważne, żeby Patryk odkrył gdzie jest jego miejsce.
Over