Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 17:34
PvD napisał(a):Wyświetl post
jakich to czasów człowiek dożył, że za kopnięcie koszulki zawodnik jest usprawiedliwiany przez kibiców, nie spotyka go żadna nagana/kara.

Jakich to człowiek czasów dożył gdy niejaki DUDU (ten murzyn) od razu doczekał się gromkiego DUDU DUDU na R22.

Jakich to człowiek czasów dożył, że niejaki zdrajca Uche był i zapewne byłby przyjęty z otwartymi ramionami i pokłonami.

Jakich to człowiek czasów dożył, że mieniący się Wiślakami ludzie(piłkarze działacze) powinni mieć zakaz wstępu na stadion, a siedzenie z nimi na trybunie powinno być powodem do wstydu, a nie do zaszczytu.

Kto tego szwaba usprawiedliwił? wręcz przeciwnie i wtedy i teraz w sprawie Małego uważam że powinni być wydaleni z klubu natychmiastowo. (odnośnie kary do dostał coś symbolicznego)

Co do Dudu. zaczęło się na X to po pierwsze. po drugie stałem 2 rzędy wyżej od chłopaków którzy to krzyknęli i dokładnie wiem dlaczego a obrosło to jakimś mitem więc wyjaśniam i przytaczam dialog:
dawaj zrobimy coś na bekę zobaczymy jak po golu się sektor za bramką podnieci że śpiewamy o Dudu. -koniec cytatu. było to krzyknięte raz dla jaj a wszyscy którzy zasłyszeli tą historię uważają że to tak przez pół meczu.

Uche. wesoła historia. kto nie pamięta niech żałuje bo takiej lekcji od kopacza długo nie dostaliśmy.

Byli piłkarze? masz na myśli pana A.K.? przecież doskonale wiesz że to prawa reka właściciela i pierwszy sufler co się tutaj dzieje.

i czy to ma zmienić mój pogląd na Małeckiego? wręcz przeciwnie uwrażliwiło mnie że nie ma litości dla takich jak on.

wiślak 178- i widzisz nasłuchałeś się głupot zamiast samemu pomyśleć. mały jest jebany na innych stadionach bo zasłużył. tak samo jak powinien być Kokoszka, Surma, Gajtkowski i kilku innych na naszym.
i na pewno nie przez to że jest przywiązany do barw klubowych. doskonale wiemy (tylko ci co tak piszą udają że nie wiedzą) że Małecki prowokuje trybuny, to się uśmiechnie szyderczo to coś pokaże to pobiegnie po bramce pod gospodarzy. dlatego go nie lubią a nie uświadamiacie sobie kolejną legendę której tak naprawdę nie ma.
kłamstwo powtarzane 100razy się prawdą.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 07.09.2011 o godz. 17:41.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując