Wyświetl pojedynczy post
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 17:33
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Gwiżdżą na Niego bo ma włosy na klacie, nie potrafi grac w polo czy też może ma śmieszną tapete w sypialni ? Nie. Gwiżdżą, bo cała Polska zauważyła, że ten gośc nie tyle identyfikuje sie na zabój z klubem, co po prostu jest chamskim prymitywem burakiem, który swoją agresje kanalizuję utożsamiajać się z fanatykami, którym z wiadomych względów agresja jest po drodze. Na Sobola nie gwiżdżą - i teraz zastanów się dlaczego...Czyżby miał Wisłę w dupie, czy tez może ma mniejsze włosy na klacie ? Jak myślisz

P.S Przy "chuliganie" zapomniałem dodac cudzysłowu, żebys zrozumiał... Mea culpa. dodam także, że tatuaż JPII uważam za kiepski dowcip i wyraz katolickiej hipokryzji, za co w moich oczach punktów mu nie przybywa. Charakternośc charakternością, ale swoje miejsce trzeba znać w szeregu - Patryk jest tak zadufany w sobie i swoich kontaktach, że chyba nawet nie podejrzewa, że Wisła to nie tylko On
Ja tam wolę identyfikującego się z fanatykami Małeckiego od takiego Garguły, nie mówiąc o obcokrajowcach. Żaden z nas nie przekona drugiego do swoich racji, bo jesteśmy z innych galaktyk, ja jestem fanatykiem, a Ty przedstawiasz ich w złym świetle. Ale popatrz jak to wygląda z mojej strony, Ty sadzisz ze gwiżdżą (ja bym ku*w itp. gwizdami nie nazwał) na niego bo wyczuli ze jest chamskim, prymitywnym, agresywnym burakiem. Ale zastanow się teraz, kto gwiżdże na Maleckiego na innych stadionach? Kibice tacy jak Ty, z takimi poglądami na temat fanatyków itp.? Czy kibice tacy jak ja? "Gwiżdżą" fanatycy innych klubów, oni nie "gwiżdżą" dlatego że Małecki jest "agresywnym burakiem" jak to nazwałeś, im to nie przeszkadza bo przeciez sami nimi sa , tylko dlatego że boli ich że mamy piłkarza tak związanego z klubem, fanatykami, że prowadził doping, dla Ciebie to głupota ale uwierz zę na pewno wielu kibicow kolezanki zza Blon sobie pomyslalo "kurde... tez bym chciał miec takiego pilkarza w klubie" kibice innych drużyn nam go ZAZDROSZCZĄ, Sobol nie jest obrazany bo nie utozsamia sie z fanatykami tak jak Mały. A co do tatuazu to nie oceniam bo nie znam Malego osobiscie, ale smierdzi tu hipokryzją na kilometr...
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 07.09.2011 o godz. 17:37.
Odpowiedz cytując