KOALIK napisał(a):

|
Prawdziwym Wiślakiem jest ten, który gwiżdże, obraża własnych piłkarzy oraz popiera Basałaja/Tuska i tych, którzy zachowywali się skandalicznie na Lechii?
|
Koaliku, prawdziwym Wiślakiem jesteś Ty, który drzesz się przez cały mecz, Twój kumpel też, wiesz ten co zdziera gardło przez cały mecz, Wiślakiem jest też gniazdowy, który prowadzi doping przez cały mecz, ale również ... ja, czterdziestokilkuletni gostek, który przychodzi z synem na mecze, dopinguję jak umiem najlepiej, raz się wydzieram, raz siedzę spokojnie, bo takie mam kaprycho. I mogę dla Ciebie być "januszem", "piknikiem" czy kim tam chcesz, gdyż sam również przechodziłem przez okres, że najważniejsza na stadionie była "dycha", a reszta to taki zbędny dodatek. Wyrosłem z tego, podobnie jak Ty wyrośniesz i będziesz za jakieś 20 lat starał się tonować zapalczywość jakiegoś innego forumowego "Koalika".

Zapamiętaj też chłopie, że patrząc na znajome twarze prawdziwych Wiślaków z E wyborców Donalda tam nie uświadczysz. No może kilku, ale to też po ostatnim czteroleciu wątpliwe. A tych, których nie znam to pewnie sympatie polityczne są różne, nie tylko wybierają Donia.

Zdrówka.