Wyświetl pojedynczy post
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 22:24
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Niemcy grali na 120%, to nie byłoby co zbierać. I Twój problem, że przejmujesz się frajerami, którzy po możliwym zwycięstwie mieliby klapki na oczach i widzieli naszych w finale mistrzostw. Jak mnie wpieniają tacy ludzie. Wiadomo, że Niemcy nie zagrali na 100%, bo dla nich ten mecz nie jest jakiś szczególny. Ale oni są od nas lepsi i trudo, żeby spinali się na mecze z Polską. Jesteśmy w takiej sytuacji, że każdy mecz, w którym stawiamy opór drużynie z pierwszej 10 rankingu powinien cieszyć. Nieważne czy to sparing, czy mecz o punkty. Bo jeżeli zlewamy wyniki każdego sparingu, to może w ogóle nie rozgrywajmy żadnych spotkań ąż do mistrzostw, bo po co. Cieszmy się z tego co mamy, bo na jakim poziomie jest nasza piłka, żeby porównywać się do Niemiec. Zawsze tylko ciągła krytyka, a jak coś się uda i wypadałoby ich pochwalić za grę, agresję to WESZŁO podsumuje, że są "frajerami". Chyba żałuje ten śmieszny portal, że nie wdupili tak ze 4 do jaja to mogliby puścić wodze fantazji i pojechać po nich totalnie.
Problem jest taki że każdy taki 'mini sukces' utrzymuje ten beton rządząc piłką. Tych warchołów któzy biorąc taką kasę śmieją się nam prost w twarz. Czemu portale taki jak Weszło pisze w ten sposób? Bo chcą uzdrowienia polskiej piłki od podstaw. Bo trzeba zacząć u dyscyplinarnego w y p i e r d o l e n i a całego PZPNu.

Nie cieszą mnie pseudo sukcesiki typu remis z Niemcami bo wiem że jak zagramy z nimi na serio to dostaniemy. A będziemy dostawać tak długo aż nie uzdrowimy całego systemu w Polsce.
Odpowiedz cytując