Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 14:59
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Akurat to jest co innego. Klasą zawodnika są umiejętności. Potencjał to jest to, co może z nimi dalej zrobić, jak je rozwinąć, by być jeszcze lepszym.
Okay, mój błąd ...ale to tylko (...i aż, hehe) semantyka.
Masz rację co do definicji pojęć, że się różnią ...choć bywa i tak że piłkarze mają jedno i drugie, Ja rzecz jasna miałem na myśli zasygnalizowanie iż chodzi o zawodników ponadprzeciętnych.

Jednak temat dotyczy pytania czy zgranie w ofensywie wymaga ...tygodnia czy np. roku. Pytanie też, czy potrzebna jest taktyka w ofensywie czy potrzebny jest piłkarzom... trener...ot dla takiej tik-taki ...http://www.taktycznie.net/2011/02/fc...tiki-taka.html

Do Drozd
Tu zaś chodzi o to że zlepek piłkarzy wybitnych (klasowych i o dużym potencjale...okay ?) czasem przegrywa ze zgranym i świetnie rozumiejącym się kolektywem.

"Dziwiłeś się że trudniej o zrozumienie w obronie niż w ataku"....zacytuj . To po prostu nie prawda, nie ładnie tak bujać.

"w dodatku w sposób kompromitujący." Jak coś jest głupotą to tak należy to nazywać. Teza że zgranie nie jest potrzebne w ofensywie jest nią i już.

Napisałeś w kontekście zgrania drużyny:
Drozd napisał(a):Wyświetl post
to w ataku tygodniowy obóz to aż za długo
...super to powiedz to wszystkim trenerom klubowym.
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.09.2011 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując