Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 11:46
Drozd napisał(a):Wyświetl post
ps. Ile się zgrywał Fabregas?
Nie chodzi o jednego nowego piłkarza tylko o 6 (!) nowych zawodników, zaś Fabregas trafił już do ...zgranej Barcelony.
Wisłę zaś budujemy niemal od podstaw, nowi boczni obrońcy (ważni w grze ofensywnej), nowy def. (Nunez), nowy of. (Iliew) i do tego mamy boiskowego egoistę Małeckiego, Melikson w słabszej formie, Kirm …hmm bez komentarza, Genkow wchodzi w sezon jak zwykle z opóźnieniem (dobrze aby powtórzyła się teraz sytuacja z wiosny i w końcu zaczął strzelać regularnie bramki) ....zgranie tej ekipy zwyczajnie musi niestety potrwać.
Zaś mój skład na to zgrywanie to (1)Parejko - (4)Lamey(Jovanović), Chavez, Jaliens, Nunez(Lamey) - (3)Sobolewski, Wilk(Nunez) - Garuła - (3) Iliew (Małecki), Melikson, Genkow(Biton).
Diazowi bym podziękował, a Mały ława i II połowie za Iliewa. Kwestia boków obrony jest dla mnie otwarta...na PO Lamey, na LO Nunez..., a może raczej na PO Jovanović (!), a na LO Lamey (! bo podobno już tak kiedyś grywał) i to ostanie rozwiązanie teraz wydaje mi się najlepsze. Otwarta jest też sprawa naszych def. pomocników, czy Nunez to wybór do podst. 11-tki czy jako zmiennik Wilka, a może jednak odwrotnie, Sobol też pewniakiem nie jest. W ataku nasi skrzydłowi też zawodzą, dla mnie tam grać powinni Iliew i Melikson, zaś na środku przed def. pomocnikami Garguła. Środek ataku, cóż kwestia skuteczności i rozumienia się z partnerami. Genkow bardziej pracowity niż Biton, ale kto strzela ten gra.
Reasumując drużyna jest w trakcie budowy i jak dla mnie nie ma ani żelaznej 11-tki, ani wypracowanych schematów gry ofensywnej, a czas nagli.
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.09.2011 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując