|
MatMario, ibutti- jak czytam to co piszecie w obronie gwiazdorka to nie wierzę!
Mario jeszcze rozumiem bo ktoś kto uważa że Małecki jest naszym wychowankiem dużo o Wiśle nie wie jednak panowie z takim stażem na forum bronić go to przynajmniej nieprzyzwoitość.
Chcecie dyskutować proszę bardzo ale na prawdziwe argumenty a nie jakieś wymyślone.
Mario napisałeś: Jest Patrykiem Małeckim, wychowankiem klubu, który jak mu się coś nie podoba to powie niepopularną prawdę.
a ja się pytam jaką prawdę on powiedział? że nie gwizda się na na swoich piłkarzy? a kto coś takiego powiedział? gwizdało gwizda i będzie gwizdać na kopaczy widząc że przechodzą koło meczu z palcem w tylnej części ciała.
to u nas na Wiśle się przyjęło ze piłkarz to nasz bohater! a właśnie takiego wała bo bohaterami byli ci c przyszli na Lechię zamiast siedzieć na basenach!
kolejne Twoje zdanie: Powiedz mi tylko, czy Małecki jest oceniany dokładnie tak samo jak te zaciągi ludzi z łapanki.
a byłeś na meczu z Lechią? słyszałeś co ludzie mówili o Diazie, Nunezie? słyszałeś co się stało po ostatnim gwizdku? proste pytanie tak czy nie? jak tak to powiedz tutaj zgromadzonym.
ostatnie: Ale jest konsekwentny, a wymagający więcej akurat od niego konsekwencji nie wykazują.
w czym konsekwentny? o jego grze chyba nie mówisz (to zresztą nie temat na to) a konsekwencje widzisz w tym że papla przeprasza i znowu papla?
dj_ibutti- bo swoi kibice na swoich piłkarzy nie gwiżdżą.- a kto tak powiedział to jest jakaś prawda objawiona? na Surmę też mam nie gwizdać bo przecież reprezentował Wisłę? a jak mi wyjdzie taki grajek (jeżeli wyjdzie a nie odmówi) z ławki i przechodzi mecz do końca to ja mam mu podziękować?
Małecki się słusznie w....ił na gwizdy i bluzgi pod jego adresem- a powiedz proszę stoi sobie zawodnik na środku boiska do trybun ma kilkanaście ładnych metrów i on słyszy co Zenek do Wojtka na piętrze mówią o nim? nie rozśmieszaj mnie. a gwizdy? zasłużył to je dostał bo nie jest świętą krową której wdaje się że zostanie jakąś ikoną naszego klubu. zwykły grajek i tyle.
bo Ci którzy się na niego obrazili czyt. Ci gwiżdżący, którzy zapowiadają wielki "bojkot Wisły" i tak przyjdą na mecz, jak tylko Wisła będzie wygrywać, albo przeciwnik będzie atrakcyjny.- sam sobie dokopałeś tym zdaniem. jeżeli wszyscy gwiżdżący ogłosiliby bojkot to na meczu zamiast 12tys miałbyś 3. to nawet mniej niż wymarzone 5 przez Patryczka. i wracając jeszcze. masz rację oni przyszli na Lechię bo Wisła wygrywała. ja też widziałem to jak rozjechali APOEL na wyjeździe! a może to nie był APOEL a ja i kilka tysięcy kibiców miało zwidy?
Dlaczego powtarzacie jak mantrę te same BZDURY! a mianowicie
1) na meczu byli sezonowcy- jeżeli tak nazywacie ludzi z karnetami to OK. tylko moim zdaniem ci wielcy fanatycy to siedzieli nad wodą i grzali dupy w słońcu zamiast na meczu.
2) przychodzą na mecz i wymagają zwycięstw- kolejna bzdura bo jeżeli by tak było to stadion świeciłby pustkami, a wymagać od zawodnika zaangażowania to chyba nie grzech.
3) Nasza gwiazdeczka dostała gwizdy i się obraziła- włączcie sobie filmy z końcówki meczu. gwizdek sędziego i co się dzieje...?
jak już go bronicie to opierajcie się na faktach a nie czczym gadaniu jaki to on świetny.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|