MatMario napisał(a):

Powiedz mi tylko, czy Małecki jest oceniany dokładnie tak samo jak te zaciągi ludzi z łapanki.
Ja słyszę pojazdy na tego chłopaka z każdej strony. Jaliensa, Palicia się nie jedzie tak jak Małeckiego. to jest spoko? Zawiść ludzi zjada i tyle, takie jest moje zdanie. Małecki jedzie po bandzie, ale taki jest. Prosty chłopak, prosto myśli, prosto robi. Ale jest konsekwentny, a wymagający więcej akurat od niego konsekwencji nie wykazują.
|
A czy Pawełek był oceniany tak samo jak reszta, jak drużynie nie szło to też większość uwagi skupiała się na Brożku który marnował okazje a przecież nie robił tego specjalnie. Jak jest coś nie tak to uwaga zawsze skupia się na jednym, dwóch zawodnikach, smutne ale prawdziwe. Ludzie się tutaj z Kowalskiego śmieją chociaż to wychowanek a umiejętności piłkarskie ma poprostu słabe i nikt nie reagował. Mały jako że jest zawodnikiem bardziej rozpoznawalnym to i większą dyskusję wywołuje.
Ciekawy jestem ile osób broniących dzisiaj Małego krytykowało Pawełka i na odwrót myślę że pokazałoby to jak można różnie patrzeć na sytuację ze względu na to jaką osobę się ocenia.