bonawentura napisał(a):

Chłopie, stań przed lustrem i powiedz, to co napisałeś do siebie - ciekaw jestem czy będziesz tego samego zdania co teraz.
Gdyby nie Ci kibice, którzy chodzą na mecze i wpierniczają kiełbaski razem z Colą i popkornem, gralibyśmy w trzeciej lidze. Niestety większość przerzuciłaby się na Cracovię, albo na coś innego - niestety w piłce też rządzą brudne rynkowe zasady i Twoja miłość do klubu tego nie zmieni.
|
Nie wiem czemu miałbym sobie to mówić do lustra, ja nie gwiżdżę na swoją drużynę po 1 porażce. Nie gwiżdżę na drużynę która tydzień wcześniej pozwoliła mi przeżyć najpiękniejszy moment na stadionie chyba w całym moim życiu (nie żebym był pesymistą ale nie wiem czy doczekam w końcu Wisły w LM).
I przestańcie już wyolbrzymiać ogromną rolę zjadaczy kiełbasek. Przez 1.5 roku nie jeździli do Sosnowca i na SS jakoś nie gramy w 3 lidze. Przed nowym stadionem też nie było ich tak dużo a udało nam się zdobyć w tym czasie 7 mistrzostw. Zresztą w takiej ilości w jakiej pojawiają się na lidzę to zysk dla klubu jest wątpliwy.