Wyświetl pojedynczy post
maxurd
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 22:09
CH. napisał(a):Wyświetl post
Aleś Ty inteligent..
Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy że idać na mecz bezpiecznie to zasługa tychże osób które czuwają nad Waszym bezpieczeństwem i niejednokrotnie cierpią na tym zdrowotnie. Policja przecież Was nie upilnuje, co najwyżej dołoży pałką na siniaki zostawione po atakach Cracovii, tfu, nawet Garbarni. Niech odpuszczą, dostaniesz siekierą czy tasakiem to szybko zmądrzejesz.

Z Gliwic zapewne raz na czas (Apoel) przyjeżdzasz hehe ale dużo wiesz oczywiście. Wybrałeś Wisłę a nie Piasta bo znasz historię Wisły, cenisz ją jako klub, masz szacunek wobec herbu i tego co wielopokoleniowa brać kibicowska robiła dla niej czy dlatego bo wygrała mecz z Parmą?
Nie no dzięki... Naprawdę nie wiem co bym zrobił gdyby nie wy... Sens jest w tym, że nie bedzie kibiców o których mówisz w żadnym klubie. Nie potrzebuje żeby mnie ktokolwiek chronił, nie potrzebuje żeby mnie ktokolwiek napier... Jedyne czego potrzebuje to żeby ludzie zwalaczający wyimaginowanych wrogów znikneli w puszczy kempinoskiej i tam się bawili w swoje wojny.

I szpiegu szoguna jak już tak obczaiłeś mój profil i w publicznej dyskusji do mnie się czepiasz to wiedz, że na Wisłe chodziłem regularnie nie dlatego, że sobie wybrałem zamiast Piasta, ale dlatego, że przez 9 lat mieszkałem w Krakowie gdzie Wisła z piłkarskiego punktu widzenia jest oczywistym wyborem...

Nie ma to żadnego znaczenia dla dyskusji, bo ona dotyczy nie tego jakimi jestesmy kibicami tylko tego jakim prawem Małecki wyprasza kibiców z stadionu... Parafrazując Pana Zagłobę proponuje żeby następnym razem wielbiącym go kibicom darował Niderlandy...

jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Wisła to magia , ciebie kręcą wyniki dla mnie wynik to któraś tam rzecz z kolei. Pewnie tego nie zrozumiesz, trudno
Rzecz w tym, że to rozumiem. Nie rozumiem jednak dlaczego inne motywacje mają Cię czynić lepszym kibicem? Dlaczego masz mieć więcej prawa niż inni... Jakim prawem ktoś mówi, że mam wypierdalać ze stadionu jak mi się coś nie podoba co sobie ustalili "kumaci". Jakim prawem nie wolno mi gwizdać na piłkarza X a wam wolno od ch... wyzywać piłkarza Y... Stadion nie jest własnością ani waszą, ani Patryka Małeckiego. Czas zrozumieć, że jest na nim miejsce dla wszystkich na równych zasadach i w roli gospodarzy nie wystepuje określona frakcja kibicowska...
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując