sanderuss napisał(a):

Nie sadze zeby sam Krakow zajal wszystkie miejsca w Enschede czy Odense. Owszem, regularni wyjazdowicze powinni miec pierwszenstwo ale reszta biletow powinna byc do ogolnej sprzedazy. Tak, online, bo nie wszyscy maja czas by stawic sie osobiscie przy odbiorze biletu.
Bo jak sie pracuje to w tygodniu trzeba sobie wolne zalatwic. Ja juz swoje wyjezdzilem po Olsztynach, Iławach, Brzeskach czy innych Rydultowach i najzwyczajniej w swiecie wiecej mi sie nie chce. I tak jestem piknikiem i z tym mi dobrze. Dlatego w tej rundzie ze wzgledow czasowych mam tylko trzy mecze zaplanowane: Enschede, Odense i Londyn.
|
No to jak Ci się nie chce podjechać to nie kupisz biletu. Krótka piłka. Ja pitole. Może powinni Ci bilet do domu dostarczyć osobiście jeszcze? Najlepiej jakiś zawodnik?
Poza tym jest napisane jak byk, że nie trzeba być osobiście. Na pewno masz jakiegoś piknika-ziomka z Krakowa, który może kupić Ci bilet. Nie jest to zabronione. Więc jesli Ci zalezy na wyjeździe to zamiast żalić się że powinny być bilety na wyjazdy sprzedawane online (w ogole co za pomysł ... może od razu w kasach stadionu gdzie będzie mecz?) popytaj znajomych komu będzie się chciało i podejdzie kupić Ci bilet.