Wyświetl pojedynczy post
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 20:39
Cytat:
Nikt mi nie wmówi, że banda chamów rzucająca regularnie mięsem w kierunku zawodników to kibice. To jest bydło.
Hmmm, trochę gwizdów i to po raz pierwszy bodajże (a na pewno od baaaardzo, bardzo dawna) , a tu juz urasta to do regularnego, co mecz, wyzywania od ch... i tp.

Cytat:
ja tylko jednego nie rozumiem jak można gwizdać na piłkarzy po 1 meczu przegranym w lidze ? powiedzmy że zrozumiałbym gdyby sie to przytrafiło po 2 czy tam 3 ? ale po pierwszym ?
Jak były pierwsze gwizdy, gdy schodził Mały, to Wisełka miała jeszcze szanse nawet wygrać, tak mi się zdaje. A może inni piłkarze powinni to sobie bardziej wziąć dop serca i jeszcze na gazie dograc mecz I może dlatego były gwizdy na koniec? A na dodatek, to nie chodzi o przegraną. Można przegrać nawet 8:2 z ManU i nie dostać gwizdów. Kto oglądał mecz Arsenal-ManU, to wie o czym piszę. Chodzi generalnie o postawę na boisku i to w zasadzie już od zeszłej rundy, jak sobie zapewnili MP.
I zapewniam Cię, że nie wszyscy mieli ochote Małem zrobić dobrze, albo onanizowali się pod kołdrą z powodu bramki z Apoelem. Tylko ślepym i tym, co wolą skakac plecami do boiska, zamiast oglądać mecz, ta bramka zaciemniła obraz gry Małeckiego.
Odpowiedz cytując