Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 20:39
legol napisał(a):Wyświetl post
Nie będę się licytował z tobą kto dłużej jest zarejestrowany na forum... Wiesz jaka jest różnica między mną, a tymi pokemonami? Że kiedyś człowiek jak czuł że jest niekompetentny żeby się wypowiadać to się nie rejestrował i nie pisał debilnych postów. Czuło się jakiś respekt przed ludźmi którzy wiedzą więcej i więcej mogą na dany temat powiedzieć. Jak jest teraz? Wejdzie taki pokemon, zarejestruje się i pisze bzdury bo on może. Bo internet mu na to pozwala przez to czuje się dowartościowany. I pisze w kibicowskim np. 'Ostatnio szedłem przez Azory i widziałem wrzut sraxy. Czy może mi ktoś wyjaśnić jak wygląda sytuacja na Azorach?'. Czemu takie posty piszą ludzie porejestrowani w 2011? Jak myślisz? Moim zdaniem powinien być zakaz pisania postów przez pierwsze 2 lata. Może starsi użytwkonicy forum by się trochę uaktywnili.

Zresztą podobna sytuacja jest w młynie...

To, że ktoś ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, że jest pokemonem czy dzieciakiem. Ktoś mógł się na forum zarejestrować niedawno i jego posty mogą być naprawdę wartościowe. Przykład Wisłazwe. Staż na forum nie ma nic do rzeczy.

Fanatycy im bardziej będą naciskali na "pikników" tym gorzej na tym wyjdą. Reakcja będzie odwrotna. Uważasz, że dorośli ludzie dadzą się zmanipulować młodzieży?
Odpowiedz cytując