Drozd napisał(a):

Kolego gość2332 co Ciebie interesuje kto mnie lubi a kto nie? Chyba nie chciałeś się ze mną porównywać? Gdzie mnie tam do agitatora. Ja piszę to co myślę, a agitator nie myśli co co pisze.
ps. Bo treść przychodzi sms'm.
Wie ktoś co Tusk załatwił na Litwie? Bo pamiętam jakie było szczekanie na Lecha Kaczyńskiego że nic nie załatwił dzień przed wylotem do Smoleńska.
|
Widzisz a jednak piszesz jakbyś treść smsem dostawał, bo jakoś podobne rzeczy czytam w innym miejscach

nic nowego jeszcze nie napisałeś, wszytko to znane rzeczy pisane przez agitatorów. Widzisz takie rozumowanie obraca się przeciwko Tobie, bo i ja mogę Ci zarzucać to samo. Ale po co się tak bawić jak dzieci. Zresztą zrobię Ci przyjemność i zakończę naszą dyskusje

Tzn zakończę ogólnie dyskusje tutaj.
7 kotów, próba uświadomienia kogoś jaki ich guru jest naprawdę to propaganda ? No ale niech sobie żyją w swoich światach cudownego zbawiciela doskonałego, króla hipokrytów Jarosława Wielkiego Kaczyńskiego.
I wbijcie to sobie do głów, nie każdy kto nie kocha Kaczyńskiego automatycznie kocha Tuska. Są też ludzie co umieją zobaczyć jaka rzeczywistość jest naprawdę. No ale żyjcie sobie w swoich światach
Dalej uważajcie że to rząd odpowiada za cenę cukru itp., a nawet za brak prądu na dworcu, bo i to wg inteligencji z PiS była wina Tuska