Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 19:37
calieri napisał(a):Wyświetl post
W każdym aspekcie życia ludzie są podzieleni, bo są po prostu różni, to nie klony. Każdy ma swój sposób na kibicowanie, vide oglądanie meczu. Każdy za swoją część płaci, dlaczego wam decydować co kto może?
Ktoś Ci zabrania chodzić na mecze? Małecki może Ci tego zabronić? A może gniazdowy?
Więc nie rób z siebie ofiary, bo nikt Cię tu pocieszał nie będzie.
Płacisz za swoją część, zachowujesz się jak uważasz - ale to nie oznacza, że każdy automatycznie będzie Cię za to szanował.

Widzę, że coraz większa paranoja w temacie.

EDIT: aż mi się przypominają wojny o Frankowskiego. Myślałem, że zmądrzałem - a poświęciłem pół godziny na napisanie kilkudziesięciu zdań o "dupie Marynie". Fajne są takie tematy - jak człowiek spojrzy na nie na chłodno, to po prostu "Bravo Girl". "Małecki podzielił kibiców", calieri boi się przyjść na stadion, bo - nie wiem - jakiś piłkarz go w pomeczowym wywiadzie zruga?
No nic to, czekamy co zrobi klub. Osobiście obstawiam, że nic szczególnego.
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Co za czasy Wiślak cieszy się ,że drugi Wiślak dostanie bana na forum internetowym
Bo ja wiem? Ja się nie przejmę, a jeśli on się lepiej poczuje

tokra napisał(a):Wyświetl post
Masz bardzo niską samoocenę. Szczerze bardzo Ci współczuję. Głowa do góry.
Mistrzu - zajmij się lepiej czymś sensowniejszym, niż przeprowadzeniem psychoanalizy za pomocą forum.
Jeżeli uważasz, że piłkarze Cię szanują, ba - że w ogóle jesteś im do czegokolwiek potrzebny.. Cóż, z wiekiem się z tego wyrasta. Z romantyzmu.
Jeżeli w dodatku uważasz, że po wysłuchaniu gwizdów nie śpią później całą noc - to już wypada współczuć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.09.2011 o godz. 20:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując