gosc2332 napisał(a):

|
To wy sobie dopowiadacie że to są PR - owskie bzdury, tak jak ja bym był winny temu że takie wnioski się same nasuwają? zobacz lepiej co poniektórzy tu piszą, bawią mnie tacy co wszystkim wmawiają że są lemingam,i zmanipolwabnymi przez TVN, a sami tak przypadkiem powtarzają ciągle te same bzdety które już 1000 raz czytałem, powtarzają bzdety za ludźmi z PiS z Gazety Polskiej, a wmawiają innym że to oni są zmanipulowani przez TVN, zobacz lepiej kto to tu powtarza PR - owskie bzdety.
|
No cóż, skoro nalegasz to wychodzi na to że będziemy musieli tolerować tutaj Twoją obecność. Był już AS to teraz być może jest czas gościa. Trudno jednak nie zauważyć że jest to trochę dziwne gdy parę osób zwraca Ci uwagę że nie pasujesz tu ze swoją "poetyką" a Ty pomimo wszystko wpychasz się drzwiami i oknami. Optymistycznie zakładam że jest to uboczny efekt niezwykle wysokiego poziomu prowadzonych tu dyskusji

bo wariant pesymistyczny (polecenie służbowe) budzi we mnie jednak pewien niesmak. Tym niemniej od razu zaznaczam: do momentu dokąd nie wykarzesz się choćby jakimś "kiełkiem" własnych przemysleń z mojej strony masz ignore. Być może ochotę na jakąś formę polemiki z Tobą będzie miał kolega Drozd.
edycja: przepraszam ale uważam jest to naprawdę bardzo urocze: kolega gość uaktywnił nam się w kilku innych tematach poza politycznym