Wyświetl pojedynczy post
maxurd
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 16:23
lopez71 napisał(a):Wyświetl post
tokra nikomu nie grożę. Czy wypowiedź maxurda to nie obraza? Czy myślisz że gdyby to Patryk usłyszał to dałby się przeprosić?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aluzja

To raz.
A dwa:
kolego jaro1985 - Nie będę chodził na żadne treningi, bo nie mam Małeckiemu nic do powiedzenia. W moim imieniu między innymi zrobi to prezes Basałaj (lub już to zrobił)

To co mnie interesuje to jest jego absurdalna postawa wobec części środowiska kibicowskiego. Chłopak myśli najwyraźniej, że można szanować tylko część a na część może mieć jak to już ktoś tu ładnie napisał w......e.

Oto powinien się dowiedzieć, że w dorosłym życiu liczyć trzeba się też z tymi, z którymi nie jest nam zawsze po drodze. I tak jak nie jest mi po drodze z kibicami, dla których Wisła jest całym życiem to szanuje ludzi, bo wiem, że bez nich doping na Wiśle nie byłby taki niesamowity. I tak Ci kibice powinni szanować ludzi, którzy przychodzą na Wisłę z nastawieniem czysto konsumenckim, bo bez tej grupy stadion Wisły będzie wyglądał żałośnie i w zupełności będzie wystarczało rozgrywanie meczów na Wawelu Kraków, bo zdaje się, że tam pojemność to 5500 osób, o których mówił P. Małecki...
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując