Wyświetl pojedynczy post
Macioos45
Junior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 14:08
Panowie...tudzież Panie... w zasadzie to i tak widać , ze ta dyskusja jest jałowa... Ile osób tyle opinii... Ja bez bicia się przyznaje iż na obecnym etapie mojego życia przychodzę na mecz , żeby miło spędzić czas i porozmawiać z przyjaciółmi , oglądnąć ładna grę, poklaskać czasem pośpiewać i daleko mi do tego jak tam mówicie 'piknika' hahahahaha ... sam kiedyś darłem morde na X czy lało czy śniegiem miotało czy też słonko grzało świetne czasy młodości... to już nie wróci ale są wspomnienia ...a teraz nadszedł inny czas i to też jest normalne to też jest przyjemne i nie życzę sobie żeby taki Patryczek mówił w ten sposób o mnie... a tym bardziej Brat po szalu... w tym momencie stadion jest na tyle duży , że każdy ma na nim prawo być a tym bardziej ma prawo do wyrażania swojej opinii... tak jak to np. robi sektor C ... (czyt . wycieczki polityczne) ja np tego nie popieram...i co liczycie się z moim zdaniem... nie... macie je w dupie... hmmm czy już coś zaczynacie rozumieć...troszeczkę...
Odpowiedz cytując