Wyświetl pojedynczy post
bomber85
Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 13:22
Nie mogę powiedzieć że znam zawodników Wisły, ale powiem tak że mam z niektórymi coś tam do czynienia. Największe przyszczały jakie grały w Wisłe w ostatnich latach to małecki i łobodzinski. łobodzinski jak gadał normalnie "nie do kamery" to co drugie slowo to kur... lub chu*. Najsmiesniejszy jest boguski taki chłopczyk który żyje w swoim swiecie.
Mamy różnych zawodników, z różnych kultur czy wyznawców różnych religii (pamiętne allah akbar na cracovi). To wszystko akceptujemy, liczy się dobro klubu a we wszystkich zmianach jestesmy my kibice którzy to obserwują rozmawiaja o tym itd. Żyjemy Wisłą. W moim chromie czy to w domu, pracy czy na lapku najczesciej odwiedzana strona jest wisla.krakow.com o Małeckim za rok mogę już nie pamiętac. za kilka lat pójdę z synem na sektor rodzinny i ktoś mi powie że powinienm isc na cracovie. Pojdę za 15 lat na pikników a moj syn nie będzie sie do mnie odzywał bo jestem piknikiem i każe mi isc na cracovie. Ludzie zmiencie troche nastawienie, ruszcie głową, nie bądzcie ciemną masą która idzie za tłumem. Podejmujcie własne decyzje.
Odpowiedz cytując