Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 12:34
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
O jakie ładne dział propagandy PiSu dał ci dane, czekam co tam jeszcze dla Ciebie przygotowali, a terasz odmaszerować funkcjonariuszu.
Powyższa tabelka pochodzi z wikipedii i została tam zamieszczona na podstawie danych z www.dlugpubliczny....

Z tego co wiem to dane NBP są podawane w złotych, anie innej walucie (należałoby jeszcze uwzględnić różnice kursowe tej waluty)....

z tego co wiem mamy rok 2011, anie 2007, więc delikatnie rzecz ujmując zajmij się tym co mamy teraz i stopniem zadłużenia kraju przez aktualnie rządzących

Widać projekcja - czyli przypisywanie innym własnych cech (hehehe funkcjonariusz) to jest choroba, która Cię trawi. Wnioskuję to z tego co napisałeś na tym forum. Rozumiem, że bycie kibicem Wisły jest w tym przypadku koniecznym dodatkiem chcąc nie chcąc.....

Zwracam uwagę, iż nie jestem jedynym, który wytknął Ci Twoją bezbrzeżną miłość ku jednej partii i równie bezbrzeżną nienawiść dla innej partii. Jeżeli jedna osoba mówi Ci, że jest cos z Tobą nie tak, to jeszcze nic poważnego, jak wskazuje to większość użytkowników - może warto byłoby się przyjrzeć samemu sobie ? Dziwnym trafem Twoja rejestracja na 2 miechy przed wyborami nie świadczy na twoją korzyść.....

A teraz informuję, że jesteś srebrnym medalistą na mojej liście ignorowanych - złoto zagarnął już użytkownik Angmir. Aby czytać czyjeś wpisy muszą one zawierać w sobie jakąś treść, a nie zwykłe pyskówki i chamskie odzywki - za stary jestem na takie zabawy, więc gratuluję srebrnego medalu w konkurencji ignoruj made in funkykoval.

Bez odpowiedzi.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!