slaskWKSslask napisał(a):

458 stron dyskusji. O czym? Platforma Obywatelska nie potrafi rządzić. Tyle. I mogę być zwolennikiem jakiekolwiek partii- SLD, PIS, LPR , SAMOOBRONY czy PJN. Ta opinia powinna byc taka sama dla wszystkich - nawet wyborców (byłych mam nadzieję ) PO. To nie jest kwestia lubienia kogoś czy nie. To kwestia faktów. Partia nie nadaje sie do niczego, dług rosnie, drożyzna szaleje. Polacy nie maja pracy, a premier gra w piłkę. Gdyby nie poparcie mediów (czyt. bezpieki) oni nie mieliby prawa funkcjonować. Komuna ciągle żywa. Goebbels potrafił z 3 Rzeszy za pomocą PR zrobić państwa prawe,nowoczesne i usprawiedliwić wszystko lub niedopuścić opinii publicznej do pewnych faktów. Ja różnic z obecnym rządem nie widzę.
Wyborcy PO = masochiści.
|
O takie hasełka mi chodziło
murray napisał(a):

To jest zadłużenie ogólne - wliczając sektor bankowy i pozarządowy.
Sam sektor rządowy został zadłużony o 20 mld dolarów.
|
To są liczby, jakby się to tyczyło PO najważniejsze byłoby to 100 mln

poza tym niektórzy wszytko co się dzieje za danych rządów obwiniają za to ten rząd, a zmiany w gospodarce nie zachodzą natychmiast, i nawet jak coś PiS zrobiło to zmiany nie zaszły natychmiast, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a co do PO to myślę że idealnym przykładem ich populizmu może być "ustawa hazardowa". Stworzyli to to, i kto na tym tarci? firmy bukmacherskie jak dobrze działały tak i działają i się tą ustawą nie przejmują, kto sobie chce grać u bukmachera i tak będzie, a tylko kluby na tym straciły, i ogólnie sport, no ale tu i PiS by pewnie nic mądrego nie wymyśliło. I takie przypomnienie jak to PiS za swoich rządów traktowało kibiców
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...cf84&_ticrsn=3