Jaroo1 napisał(a):

|
Wiadomo, ze najlepiej od nawiedzonych nawrzucac no bo przeciez jak nawiedzony to debil a jak debil to mało wiarygodny i lepiej sie trzymac od takiego zdala. Ale spojrz kolego gosciu na fakty, ktore jakos dziwnie sie w Twoim przypadku ulozyly. Stad wlasnie te podejrzenia. Nie chce wnikac jaka jest prawda ale nie miej ludziom za zle, ze wyciagaja logiczne wnioski z czegos bo w tych czasach gdzie ludziom robi sie wode z mozgu todobrze, ze jeszcze ktos potrafi logicznie myslec
|
Jak mi ktoś wmawia ciągle jakieś swoje wymysły, to to jest normalne ? Jak ja zacznę pisać że część jest tu nasłana przez PiS, bo co do niektórych można mieć takie podejrzenia i będę im wmawiał że przysłał ich tu Hofman dostają 50zł za wpis, są zmanipulowani przez Kaczyńskiego i Gazetę Polską to to będzie normalne ?
To wy sobie dopowiadacie że to są PR - owskie bzdury, tak jak ja bym był winny temu że takie wnioski się same nasuwają? zobacz lepiej co poniektórzy tu piszą, bawią mnie tacy co wszystkim wmawiają że są lemingam,i zmanipolwabnymi przez TVN, a sami tak przypadkiem powtarzają ciągle te same bzdety które już 1000 raz czytałem, powtarzają bzdety za ludźmi z PiS z Gazety Polskiej, a wmawiają innym że to oni są zmanipulowani przez TVN, zobacz lepiej kto to tu powtarza PR - owskie bzdety.