Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 09:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, ze najlepiej od nawiedzonych nawrzucac no bo przeciez jak nawiedzony to debil a jak debil to mało wiarygodny i lepiej sie trzymac od takiego zdala. Ale spojrz kolego gosciu na fakty, ktore jakos dziwnie sie w Twoim przypadku ulozyly. Stad wlasnie te podejrzenia. Nie chce wnikac jaka jest prawda ale nie miej ludziom za zle, ze wyciagaja logiczne wnioski z czegos bo w tych czasach gdzie ludziom robi sie wode z mozgu todobrze, ze jeszcze ktos potrafi logicznie myslec
Jak mi ktoś wmawia ciągle jakieś swoje wymysły, to to jest normalne ? Jak ja zacznę pisać że część jest tu nasłana przez PiS, bo co do niektórych można mieć takie podejrzenia i będę im wmawiał że przysłał ich tu Hofman dostają 50zł za wpis, są zmanipulowani przez Kaczyńskiego i Gazetę Polską to to będzie normalne ?

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Kolega jak widać mocny w psychiatrii . JK ma paranoje, wiekszość forumowiczów ma urojnia.... Ciekawe gdzie go tak wyedukowali .
Przeczytaj jeszcze raz swoje posty w tym temacie. Przemyśl je a być może zrozumiesz dlaczego wzbudzasz taką (użyjmy eufemizmu) nieufność. Być może w Twojej miejscowości 350km od Krakowa za takie kozackie teksty jakie popełniasz uważają Cię za błyskotliwego intelektualistę walczącego z ciemnogrodem. Ale tu jest Kraków. I taką żenadą możesz w najlepszym wypadku zasłużyć sobie na opinię leminga klepiącego bezmyślnie głupoty wymyślone przez speców od PR (w wersji gorszej możesz zostać uznanym za "oddelegowanego").
Zakładam jednak Twoją dobrą wolę i dlatego zwracam sie z prośbą: postaraj się mocniej popracować nad zamieszczanymi tu postami. Nie jest grzechem mieć poglądy (i np: nie lubić PiS czy Kaczyńskiego, Twoje prawo). Ale grzechem jest wrzucanie tutaj tych wszystkich PR-owskich bzdur których każdy z nas ma i tak dosyć stykając sie mimowolnie z dominującymi w tym kraju publikatorami. Jeśli masz być tylko przekaźnikiem tego syfu to z łaski swojej oszczędź nam swojej obecności w tym temacie.
To wy sobie dopowiadacie że to są PR - owskie bzdury, tak jak ja bym był winny temu że takie wnioski się same nasuwają? zobacz lepiej co poniektórzy tu piszą, bawią mnie tacy co wszystkim wmawiają że są lemingam,i zmanipolwabnymi przez TVN, a sami tak przypadkiem powtarzają ciągle te same bzdety które już 1000 raz czytałem, powtarzają bzdety za ludźmi z PiS z Gazety Polskiej, a wmawiają innym że to oni są zmanipulowani przez TVN, zobacz lepiej kto to tu powtarza PR - owskie bzdety.