Wyświetl pojedynczy post
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2011, 18:55
A gra ktoś jeszcze w cm 03/04? Jak dla mnie najlepszy menager, nie za dużo szczegółów, a mimo wszystko można pograć. U mnie do tej pory jest na komputerze, i raz na jakieś pół roku zaczynam grać jakąś nową drużyną.

Obecie Cardiff sezon 2010/11 chyba, zaczynałem na drugim poziomie rozgrywek i miałem się utrzymać. W 1 sezonie 5 miejsce, w drugim awans z pierwszego miejsca, potem pare sezonów koło 10-14 miejsca w Premiership i teraz 2 raz z rzedu vicemistrzostwo (+1 raz puchar Anglii, raz puchar ligi, raz Puchar Uefa, raz Puchar Intertoto). Newcastle w ostatnich 7 sezonach 7 mistrzostw, 3 razy LM, 3 razy Puchar Anglii i 4 razy Puchar Ligi i nie ma jak z nimi wygrać.

Zna ktoś tam jakieś talenty które się pojawiają później w grze?

edit/ miodzio, ja grałem własnie w 03/04, potem w cm 4, fm 2005, 2006, potem jeszcze jednego ale juz nie wiem którego i potem w ostatniego i jakoś żaden mi nie podszedł tak jak pierwszy. Po kilku latach odpuszczenia Fm jak właczyłem ostatniego to po pierwszym sezonie zrezygnowałem. Zdecydowałem, że troszke za bardzo rozbudowali Fm w ciagu tych kilku lat. Dla ludzi którzy grali co rok w nowego pewnie nie ma takiej różnicy i radzą sobie bez problemów, ale ja jednak wole grać w coś starszego.
Powód: ee
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 04.09.2011 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując