Pablo84 napisał(a):

Dobrze, że jesteś FraMat.
Czasami mi się wydaje, że siedza tu same rozkapryszone dzieci, które po paru potknięciach chca robić rewolucję.
Jak dla mnie, to jeśli ktoś chce zwolnić Maaskanta, lub nawet chociaż o tym pomyślał,jest piłkarskim debilem.
Chciałem zauważyć, że razem z nim odejdzie i Valckx a to była by ogromna strata.Niech mi ktoś pokaże, człowieka, który za 2.5 mln euro sprowadzi nową 11, która od razu wygra MP i przynajmniej poprawnie zaprezentuje się w Europie.?LM to narazie za wysokie progi, ale widać pewną myśl w budowie tego klubu a przypominam, że Cupiał nic nie dokłada i nie szasta pieniędzmi.Mamy zdecydowanie najniższy stosunek zarobków piłkarzy do budżetu klubu, więc nie płacimy ich jakiś gigantycznych kontraktów, więc jak chcecie ponarzekać, to narzekajcie na Cupiała a nie Maaskanta czy Valckxa
Poza tym ....a ludzie, myślicie, że to Guardiola w duecie z Mourinho pomohli by nam w meczu z APOELEM czy Lechią?Oni mieli tam wbiec na boisko i strzelać bramki?Czy tu używa ktos szarych komórek?
P.S
Mój ban nie działa.Dostałem tylko ostrzeżenie.Poproszę o bana na miesiac
|
Kolejny co to czyta między wierszami czegoś czego nie ma
1. Oceniając pracę Maaskanta większość (w tym ja) nie chce głowy Roberta, a zwraca uwagę na takie czy inne błędy czy problemy Wisły. Prawo kibica. Na głowę to przyjdzie czas po sezonie a najwcześniej w przerwie zimowej ale nie teraz. (Kiedy jak Lech nie będziemy w tfu tfu pucharach) Nie dopowiadaj rzeczy których nie było. I oby nie miały miejsca.
2. Valxs nie odejdzie po zwolnieniu Maaskanta a znajdzie kolejnego trenera czy to w Holandii czy gdzie indziej. Nie mylmy hierarchii ważności w klubie! Jak Stan odejdzie - to faktycznie Robert może nie mieć wsparcia w klubie jak Petrescu i odejdzie. Ale w drugą stronę to nie działa.
3. Widzę Pablo84 - że dla ciebie kibic Wisły to bezkrytyczny wyznawca. Wyznawca co łyka wszystko
Błądzić jest sprawą ludzką. Ty nie masz żadnych dylematów bo wierzysz i to ci wystarcza. Inni używają mózgu (lepiej, gorzej) i stąd ich rozterki na temat gry Wisły. Dlaczego jest jak jest, czy mogło by być lepiej? itd
Faktycznie jesteś człowiekiem słabej woli - żebrzesz o bana bo nie możesz się powstrzymać żeby pisać na forum jak alkoholik przed piciem

(To tak żartem). Ale zanim znowu naskoczysz na innych że ośmielają się mieć własne zdanie - to najpierw przeczytaj potem pisz, a nie odwrotnie