Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2011, 14:19
Od razu napiszę, że nie chcę aby Maaskant został zwolniony, bo wypada mu dać czas najlepiej do końca sezonu aby faktycznie mógł coś z tą drużyną zaprezentować. Oczywiście pod warunkiem, że jego warsztat mu na to pozwala, ale to nie nam już oceniać.

Mnie osobiście denerwuje jedynie maniera holendra do czy to zakłamywania czy też podkolorowywania rzeczywistości, oraz ciągłe wypowiedzi w których pojawiają się niestety kwiatki.

http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...tu_203312.html

Cytat:
- A w lidze następny mecz gracie z Lechem w Poznaniu...

- Jeśli wygramy, znów będziemy bohaterami. Jeżeli przegramy - krytyka będzie jeszcze większa, a sytuacja trudniejsza. Czeka nas ciężka przeprawa, siedem meczów w osiemnaście dni. W ostatnim sezonie w Poznaniu ponieśliśmy największą porażkę (1:4), choć po przerwie prowadziliśmy 1:0. Teraz nawet remis byłby niezłym wynikiem. Ale spróbujemy wygrać, by jak najszybciej wrócić na pierwsze miejsce w tabeli.
Fra Mat, jak zawsze podobały mi się Twoje wypowiedzi na temat Dana i sam śledzę od czasu gdy odszedł z Wisły jego karierę z wielką życzliwością, tym bardziej nie rozumiem czy niektórzy nie widzą tutaj jednej różnicy. Rumun nigdy nie szedł na zgniłe kompromisy ...
Ile jeszcze razy usłyszymy od Maaskanta w tym sezonie, że remis bądź porażka 0-1 to nie jest zły wynik?
Moja rada dla trenera - mniej wywiadów, więcej treningów.
Odpowiedz cytując