WislaOnly napisał(a):

|
Ktoś bardzo dobrze ostatnio powiedział na antenie, że to jest cały Genkov. Zawsze miał taką parabolę, sezon świetnej gry, sezon beznadziejnej. A najwięcej nastrzelał się chłopak w sezonach 2001- 2007, a od tamtej pory to żeby nie przesadzić to bardzo średnio. 25 bramek w około 80 meczach mówi samo za siebie. Co ciekawe martwi mnie też gra Bitona, bo on jest w charakterystyce podobny do Genkova. Fakt strzelił te 3 bramki ale taka prawda że i Genkov miał ładną serię w zeszłym sezonie. Moim zdaniem powinniśmy pozbyć się któregoś (dla mnie odpada Genkov) i kupić jakiegoś zawodnika którego Bozia obdarowała szybkością i smykałką do strzelania bramek. A tak poważnie to sprzedałbym (oddał z wypożyczenia) obu i kupił bym http://www.transfermarkt.de/de/kim-o...ler_91225.html (taki off-top). Chłopak młody, wysoki, w miarę tani i brameczki ładnie sypie.
|
dla mnie odpada Biton, a w jego miejsce od następnego sezonu trzeba szukać lepszego, Nunez moim zdaniem warty wykupienia jezeli będzie niedrogi, jest młody i już naprawdę sporo nam daje(więcej niż Jirsak napewno) a będzie lepszy, Diaz musi po sezonie odejść bo lewą stroną jadą z nami masakrycznie... oczywiście najlepiej by było szukać wzmocnień zimą, pytanie czy będą nasi chcieli dublować kontrakty przez pół roku...
do tego trzeba szukać na lato kogoś w miejsce Sobola
I skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia i rozgrywającego

trochę jest tych zakupów, do tego pewnie Pareiko bo Cupi pewnie już mu nie wybaczy

Prawa obrona jest okey, to samo stoperzy jest w czym wybierać
Czyli szukamy moim zdaniem: bramkarz, lewy obrońca, defensywny pomocnik, skrzydłowy, rozgrywający, środkowy napastnik. 6 miejsce w kadrze mamy spokojnie do uzupełnienia w najbliższych 2 okienkach... wcale nie tak dużo a kasy raczej będzie na solidnych graczy jeżeli Stan znajdzie (czasu ma dużo)
bramkarz, lewy ob