Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2011, 18:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak Was czytam - i żal mi Was. Mam nadzieję (choć nie mam jej czym poprzeć, ot - zwykłe chciejstwo) że Cupiał przerobił już pewne lekcje i ma w planie budowę drużyny, a nie szybki skok na kasę z LM. .
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie budowanie przez długi czas druzyny ce..... sie bardzo przemyślanymi transferami.(wiadomo jednak ze czasem pojawią sie problemy o ktorych przewidzieć nie można-ktoś odpisze : Ale przecież Serge Branco był brany po to by zapewnić rywalizacje na danej pozycji. Jasne, ale inteligentny piłkarz po 1 treningu z tym gościem już wiedział że rywalizować z nim nie musi..)Chociaz nawet czasem nie potrzeba nowych jeśli trener potrafi WYTRENOWAĆ piłkarzy których posiada aktualnie w kadrze.
U Nas w 2 okienka zmieniono cały skład, to jest to budowanie druzyny ? Skoro nie chcieliśmy zrobić skoku na kase LM to w jakim celu ściagaliśmy tylu zawodników, skoro przeciez druzyna była by co jakiś czas wzmacniana ale powoli i z umiarem. Czasem lepiej kupić 1 ale dobrego niż 3 średnich.
FraMat pisze ze trener dopiero przestawia druzyne na Europejskie grania. To byłoby zrozumiałe gdybyśmy grali tępymi polaczkami, a przeciez naściągaliśmy jakże doświadczonych i wiekowych piłkarzy. I Co ? Oni teraz mają sie uczyć ? Przecież oni to powinni mieć w jednym paluszku, wszak w tej Europie grali.

snyrtig : co do wymagań : już ktoś pisał ze polskiego którego to mieli sie uczyć sie jednak nie uczą, a treningi którymi podniecaliśmy sie ze sa 2x w ciągu dnia skończyły sie szybciej niż zaczęły.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Tak czy owak - jak wybiegniemy w Poznaniu jak wściekłe wilki i zabiegamy amicowców będę szczęśliwy i z przyjemnością skoryguje swoją schizmę o złym przygotowaniu fizycznym kopaczy przez Roberta
Ja również. Ale co jeśli wyjdziemy tak jak wychodzimy ostatnio. Jeśli przegramy to dlatego ze nie jesteśmy zgrani, czy dlatego ze porażka z Apoelem siedzi dalej w naszych głowach czy może temperatura będzie niekorzystna.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.09.2011 o godz. 18:25.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując