szprotson napisał(a):

a
Postep jeśli chodzi o trenera ? Hmm..sam byłem zwolennikiem Holendra, ale minął już rok czasu.
|
I tu jest zasadnicza różnica. Dla Was to jest
JUŻ rok czasu. W ciągu tego roku powinniśmy byli przestawić się na nowy system gry (chociaz "przestawić" to pewnie złe słowo, bo my nie mieliśmy żadnego), awansować do LM i rozpierdalać wszystkich w lidze. Innymi słowy - macie ADHD. Można niby przywołać, jak wyglądała jedenastka rok temu, jak wygląda teraz - ale po co? Strata czasu, bo bystrzejsi to pamiętają, a do ułomnych i tak nie dotrze.
"Już" (ja .......ę

) minął
ROK, Wisła gra brzydko, przegrała dwa mecze - trzeba zmienić trenera. A przynajmniej postawić pod ścianą, ba mamy "już" pięknie grać. Szczerze - nie dziwię się frustracji FraMat-a. Człowiek czyta to i ręce mu opadają.
Tak samo było z Petrescu, dla którego pobyt w Wiśle to obecnie już tylko anegdota o śmiesznym klubiku w śmiesznej lidze. Burdel organizacyjny, permanentny brak pieniędzy i oczekiwania z kosmosu. No i opinia publiczna (kibice?) z ADHD. Dopóki wygrywasz, to ok, ale później zrobią z Ciebie nieudacznika i kretyna.
Tak Was czytam - i żal mi Was. Mam nadzieję (choć nie mam jej czym poprzeć, ot - zwykłe chciejstwo) że Cupiał przerobił już pewne lekcje i ma w planie budowę drużyny, a nie szybki skok na kasę z LM. Bo kiedy przyjdą sukcesy, to obecni znawcy będą .......ić o Wielkiej Wiśle i nią leczyć swoje kompleksy. Do ADHD dołożą zaawansowaną sklerozę.