Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2011, 15:56
ale czy Lech miał tak mocną ławke jak Wisła ?

Postep jeśli chodzi o trenera ? Hmm..sam byłem zwolennikiem Holendra, ale minął już rok czasu. Miał Maaskant swoje przygotowania przed sezonem więc teraz oczekiwałem....czegoś. Czegoś co będzie sygnowane przez Maaskanta ...i na razie postępów nie widać. FraMat ładnie pisze, ale wszystko co on pisze to jest zwykłe dywagowanie, no chyba że dzień w dzień rozmawia z trenerem nt. tego jak on to widzi i jakie sa rezultaty z jego działań.
Zaraz oczywiście wyskoczą teksty że przeciez Roberto zdobył MP, ale przeciez z tego co pamiętam to takiego mistrza zdobył z Wisła Jurek Engel. Jurek Engel i jego futbol na tak. Czy to był dobry trener ?
Ja wiem ze każdy widzi utopijną wizję, ze Maaskant to taki kolejny Petrescu. Ok, przyznam się ze jak go zatrudniali to również mogłem tak myślec, ale teraz zaczynam sie zastanawiąć czy to nie jest kolejny Liczka.
Nie będe dokonywał ocen czy obrona z balonikiem Alvarezem była lepsza czy nie, Maaskant miał czas, miał kontakty miał Valckxa więc imho miał możliwosć stworzenia mocnej druzyny.Skoro stworzył słabą ....to może jest z nim coś nie tak.Ja od drużyny oczekuje chociażby zapierdalania, a czy to jest ? nie widziałem. Którego przegranego meczu nie mozemy sie wstydzić ? Chyba tego z Jadźka na początku miesiąca miodowego Maaskanta. A reszta ?
Chociaz w sumie mi to rybka, i tak bedę za Wisła niezależnie od wyników, ale jego wywiady mnie rozbrajają.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując