Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2011, 14:12
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Niezgwałcony nie powinien się wymądrzać w sprawie tego, jak powinna się zachowywać ofiara gwałtu.
Ksiądz o planowaniu rodziny w ogóle nie powinien się wypowiadać. Osobiście jestem za zlikwidowaniem celibatu, bo to właśnie bezżeństwo powoduje, że nasi kapłani są tak oderwani od rzeczywistości, w której żyją wierni.
Mężczyzna może się wypowiadać o aborcji, nie może jednak dysponować ciałem kobiety.
Wesołe, w takim razie skoro flamengista:
1) nigdy nie grał w ekstraklasie, to nie może się wypowiadać o grze w ekstraklasie.
2) nigdy nie był dyrektorem sportowym w klubie ekstraklasy - nie może się wypowiadać o polityce sprotowo - finansowej klubu;
3) nigdy nie był menedżerem piłkarskim na poziomie ekstraklasy - nie może wypowiadać się na temat transferów....
w szczególności nie powinien wymądrzać się zwłaszcvza jeżeli jest moderatorem.
Zastosujesz się do powyższego według ustalonego przez Ciebie schematu

Jak tylko spojrzeć na powyżej zacytowany post nie - skoro nie jesteś księdzem - nie wypowiadaj się o celibacie !!!!!!

Czy flamengista (i jegio koledzy) mieli już zabieg usunięcia ciąży ? Czy wiedzą jak przeprowadzenie takiego zabiegu może skutkować na psychikę kobiety, na jej ewentualne możliwości przyszłego macierzyństwa itd.?

Jak widać nie przeszkadza to panom się wypowiadać w tych kwestiach - wręcz z pozycji "AŁtorytetu".

Kolego moderatorze zanim cokolwiek napiszesz, to najpierw się zastanów, a nie rzucaj banałami rzucanymi przez kompletne lewactwo, bo nie posądzałem Cię nigdy o lewackie poglądy.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!