Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2011, 11:50
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Jak się nic nie zmieni, to po jesieni może być już pozamiatane jeśli chodzi o ligę.
Może tak być, zdaję sobie z tego sprawę. A właściwie jeszcze inaczej, jeśli potwierdzi się teoria o złym przygotowaniu, to już teraz może być pozamiatane, bo jakakolwiek reakcja nastąpi w przerwie zimowej. A jeśli nie, tzn moje będzie na wierzchu, to te wszystkie obawy są teraz przedwczesne, a słabsza gry Wisły uzasadniona tym co napisałem.

Moim zdaniem, niezależnie od tego, która wersja okaże się prawdziwą, rola w tym wszystkim Roberta została nadmiernie wyeksponowana, szczególnie w negatywnym aspekcie. Wiem, że trenera łatwiej zmienić niż pół składu, ale główny problem bierze się z raczej z "przeszacowania" wartości Wisły, która w oczach kibiców odbiega znacznie od realnych możliwości zespołu. Jednym słowem Wisły nie stać na obecnym etapie budowania drużyny, w obecnym składzie, na grę jakiej oczekują fani i raczej nie zmieni tego żaden trener. Co oczywiście nie oznacza, że nie możemy wywalczyć kolejnego mistrzostwa Polski.
Odpowiedz cytując